Praten met je puber (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000309733
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

‘Een aanrader voor ouders van pubers!’ mama.nl

Dit boek gaat over pubers en over wat zich afspeelt in hun lijf en in hun hoofd en hoe dit de relaties die zij hebben met ouders en leeftijdgenoten beïnvloedt.

In deze herziene editie van Praten met je puber gaat Annette Heffels dieper in op de relatie tussen ouders en pubers. Alle aspecten van de puberteit worden bekeken:

  • Lichamelijke en geestelijke veranderingen
  • Seks, drugs, internet
  • School, vrienden, uitgaan, geld
  • Gescheiden ouders en stiefgezinnen

De pubertijd is zowel voor de pubers zelf als voor hun ouders een bijzondere en enerverende periode. Soms is het ronduit lastig en soms maak je je zorgen, maar vaak is het heel ontroerend en leuk om te zien hoe je kind op weg gaat om volwassen te worden. Waarschijnlijk is er geen enkele periode in je leven waarin je als ouder zo wordt geconfronteerd met jezelf en met je eigen emoties. Omgaan met je puber betekent ook nadenken over jezelf.

Annette Heffels is psychotherapeut en moeder van drie kinderen. Ook schreef zijn Praten met je partner en Moeders en dochters. Zij heeft een eigen praktijk en helpt mensen op het gebied van partner- en gezinsrelaties. De vele voorbeelden uit haar eigen praktijk en haar eigen gezinssituatie maken die boek héél herkenbaar.

Meer informatie
Isbn 9789000309733
Titel Praten met je puber (e-boek)
Auteur's Annette Heffels
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2012-01-11
Nur code 770
Taal Nederlands
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Praten met je puber (e-boek)