Peuterpuberteit (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000318988
Afgeprijsd € 7,95 Consumentenprijs € 7,99
Links
Afgeprijsd € 7,95 Consumentenprijs € 7,99

Peuters ontwikkelen een eigen wil, waardoor ze zich vaak anders en heftiger gedragen dan je van je kind gewend bent. Als je weet welk gedrag bij de normale ontwikkeling van een peuter hoort en hoe je daarmee om kunt gaan, is de peuterpuberteit vooral leuk en spannend, in plaats van lastig of moeilijk.

Peuterpuberteit geeft uitleg over de ontwikkeling van peuters en praktische tips over bijvoorbeeld angsten, agressie, slaap- of eetproblemen. Daarnaast bevat het veel adviezen, opdrachten en manieren om het gedrag van je kind (als dat nodig is) bij te sturen.

Over de auteur:

Marga Schiet is pedagoge en werkt regelmatig mee aan radioprogramma's en tijdschriftartikelen. Ze is auteur van diverse boeken over zwangerschap, opvoeding en kinderziekten.

 

Lezers over Peuterpuberteit:

'Fijne handleiding en informatie over peuters. Alle belangrijke onderwerpen als eten, slapen en zindelijkheid worden besproken. Zou iedere ouder van een peuter moeten lezen, erg leerzaam!'

'Een makkelijk geschreven maar ook te lezen boekje, waardoor je je peuter een stuk beter begrijpt. Het is een dun boekje,maar er staat wel precies in wat je weten wilt, al had hij van mij nog dikker mogen zijn met nog meer tips en verhalen. Zeker een aanrader voor mensen die net als ik een peuter hebben die ontzettend aan het puberen is.'

Meer informatie
Isbn 9789000318988
Titel Peuterpuberteit (e-boek)
Auteur's Marga Schiet
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2014-05-08
Nur code 200
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 69.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peuterpuberteit (e-boek)