Natuurlijk detox! (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000344291
Afgeprijsd € 7,95 Consumentenprijs € 7,99
Links
Afgeprijsd € 7,95 Consumentenprijs € 7,99

Tips en recepten voor je dagelijks leven

Detoxen is helemaal in. Een paar keer per jaar je lichaam ontgiften met een detoxkuur houdt je fit en gezond. Maar nog gezonder is het om ervoor te zorgen dat je dagelijks minder gifstoffen binnenkrijgt. Dat is ook detoxen en bovendien makkelijker dan je denkt. Natuurlijk detox! maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om door kleine veranderingen in je leefstijl, grote gezondheidswinst te behalen. Saskia van Ommen en Petruschka Abelman laten zien hoe je dat kunt aanpakken op een manier die bij jou past en zonder je leven rigoureus om te gooien.

In Natuurlijk detox! vind je handvatten om zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid te kunnen nemen. Een praktisch boek vol handige lijstjes en recepten voor het detoxen van jezelf én je omgeving! 

Petruschka Abelman helpt met haar heldere blik en haar vermogen snel tot de kern door te dringen anderen hun eigen antwoord te vinden op uitdagingen in het dagelijks leven.

Saskia van Ommen is detox coach en blogt over gezonde voeding en beweging. Ze begeleidt mensen naar een gezonder, natuurlijker en vitaler leven.

Meer informatie
Isbn 9789000344291
Titel Natuurlijk detox! (e-boek)
Auteur's Petruschka Abelman
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Mana
Uitgifte datum 2014-09-30
Nur code 860
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 59.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurlijk detox! (e-boek)