Een gelukkige geest in een gezond lichaam (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000344673
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99
Links
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99

Een gelukkige geest in een gezond lichaam

Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.

In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam. 

Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.

Meer informatie
Isbn 9789000344673
Titel Een gelukkige geest in een gezond lichaam (e-boek)
Subtitel in 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten
Auteur's Louise Hay
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2015-04-02
Nur code 860
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 263.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Een gelukkige geest in een gezond lichaam (e-boek)