9789000347988 Helen Vreeswijk e-bundel #1 (3-in-1) (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000347988
Afgeprijsd € 19,75 Consumentenprijs € 19,99
Links
Afgeprijsd € 19,75 Consumentenprijs € 19,99

Loverboys is het verhaal van twee doodgewone meisjes die een ongewone jongen ontmoeten. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij overlaadt hen met cadeaus en doet alles om het hen naar hun zin te maken. De meiden worden smoorverliefd en dat is precies wat hij wil. Om te bewijzen dat ze van hem houden, gaan ze ver. Veel te ver.

Overdosis is het verhaal van een hechte vriendengroep die langzaam uit elkaar valt door het gebruik van partydrugs. Het begint allemaal heel onschuldig. Elk weekend trekken de vrienden samen op, ze gaan stappen, feesten en dansen. Af en toe wordt er voorzichtig geëxperimenteerd met drugs. Waarom niet? Iedereen doet het. Tot het afschuwelijk fout gaat en de groep het spoor helemaal bijster raakt. Achter een schijnbaar onschuldig pilletje schuilt een wereld van zware criminaliteit. Er wordt goed verdiend aan xtc, dus wordt er ook flink mee geknoeid.

De kick is het verhaal van een groep ‘vrienden’ die geïnspireerd door actiehelden besluit om een wraakexpeditie op touw te zetten. De vijf leden kiezen om de beurt een slachtoffer. Vijf vergeldingsacties, meer niet… Ze proberen elkaar te imponeren met hun opdracht. Maar na de laatste wraakactie raken ze verslaafd aan de adrenalinekick. Verslaafd aan de spanning, de angst en het gevaar...

 

Meer informatie
Isbn 9789000347988
Titel Helen Vreeswijk e-bundel #1 (3-in-1) (e-boek)
Subtitel drie spannende verhalen: ;loverboys, overdosis en de kick
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Van Goor
Uitgifte datum 2015-06-15
Nur code 285
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 766.00
Uitgave 1
Bookshelf uitvoering Nee
Download uitvoering Ja
Eboek uitvoering ePub met watermerk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: