Waarom de ??n wel dik wordt en de ander niet (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000351756
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Versla je vet met wetenschap!

We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet nu echt hardnekkiger is bij sommigen of dat het tussen de oren zit. 

Na talloze onderzoeken is de conclusie duidelijk: genen, leeftijd, sekse kunnen je inderdaad dwarsbomen of goedgezind zijn. Maar het meest besproken stuk van ons lichaam biedt ook bescherming, voeding voor de hersenen en stuurt talloze processen aan die belangrijk zijn voor ons welzijn. Vet is niet zomaar een opslagplaats voor een overschot aan energie maar een slim en complex orgaan. Het weet óók als geen ander een comeback te maken na een lijnpoging…

Maar niet getreurd, door de wetenschap uit dit boek leer je het stukje vet dat slecht is voor je gezondheid, te slim af te zijn. En het goede stuk, dat bescherming biedt en je hersenen voedt, te waarderen.

Sylvia Tara studeerde biochemie aan de universiteit van San Diego. Ze was consultent voor McKinsey & Company en heeft gewerkt bij de grootste biotechnische bedrijven. Tara woont in de omgeving van Los Angeles.

Meer informatie
Isbn 9789000351756
Titel Waarom de ??n wel dik wordt en de ander niet (e-boek)
Subtitel De wetenschap achter vet
Auteur's Sylvia Tara
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2017-08-15
Nur code 860
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 210.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waarom de ??n wel dik wordt en de ander niet (e-boek)