Leve de keuken! (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000355846
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99
Links
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99

Marie Kondo leerde ons hoe we ons huis moesten opruimen, Diet Groothuis leerde ons hoe we moesten poetsen, Roberta Schira leert ons het belang van een georganiseerde en warme keuken, zoals de Italianen dat al eeuwenlang kennen.

We kennen het allemaal: te volle keukenkastjes, eindeloos veel aangebroken verpakkingen, kruiden met een tht-datum uit de vorige eeuw, een koelkast waar geen enkele logica meer in zit, een keukenlade met acht lepels en maar twee vorken. De keuken: voor de een is het een walhalla waar de prachtigste gerechten worden klaargemaakt, voor de ander een ruimte waar te veel spullen in staan en rommel en vuil zich opstapelt.

Roberta Schira combineert in Leve de keuken! – het genot van een opgeruimde en harmonieuze keuken haar twee grote passies: koken en psychologie. Zij gelooft dat wanneer je orde schept in de keuken, je ook orde schept in jezelf. Door de keuken schoon te maken, was je ook oude gewoontes, vooroordelen en vastgeroeste overtuigingen weg. Aan de hand van verhalen uit de praktijk laat Roberta zien hoe je orde schept en hoe je jouw keuken het beste organiseert en sorteert. Zo leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van een van de belangrijkste ruimtes in je huis: de keuken. Want door van je keuken, het hart van je huis, een fijne plek te maken, wordt koken en eten een feest! Van wie anders dan de Italianen kunnen we leren de tijd te vergeten en op te gaan in de georganiseerde gezelligheid van la cucina.

 

Roberta Schira is culinair schrijfster en foodie. Ze heeft diverse boeken op haar naam staan, was culinair journalist en heeft de organisatie opgezet van The Fifty Best Restaurants of The World. Ook heeft zij het tijdschrift Fine Dining Lovers opgezet met online en offline vele volgers.

Meer informatie
Isbn 9789000355846
Titel Leve de keuken! (e-boek)
Subtitel het genot van een opgeruimde en harmonieuze keuken
Auteur's Roberta Schira
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2017-05-25
Nur code 450
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 81.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leve de keuken! (e-boek)