Technologie de baas (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000363544
Afgeprijsd € 14,75 Consumentenprijs € 14,99
Links
Afgeprijsd € 14,75 Consumentenprijs € 14,99

De nieuwe manier van leven en werken door extreme technolisering

Voor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. De komst van het internet en de stormachtige vlucht van de smartphone zijn pas het begin van een bijzonder tijdperk dat nog lang niet voorbij is: de langdurige periode van de vierde Industriële Revolutie. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste.

In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Van zelfrijdende auto’s tot fabrieken die volledig door robots worden ‘bemand’, van computers die eerder dan dokters je gezondheidstoestand kunnen analyseren tot gamen met een VR-bril op. Hazenberg neemt je mee in de verbazingwekkende ereld van technologie en legt haarfijn uit wat deze technologie ons heeft gebracht en nog gaat brengen.

 

Onderwerpen die o.a. aan bod komen: kunstmatige intelligentie, robotisering, industrie 4.0, 5G, internet of things, zelfrijdende auto's, drones, 3d printen, virtual reality en big data.

Meer informatie
Isbn 9789000363544
Titel Technologie de baas (e-boek)
Subtitel Vooruitzichten en gevaren van de nieuwe industri?le revolutie
Auteur's Joop Hazenberg
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2019-04-03
Nur code 320
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 336.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Technologie de baas (e-boek)