De ravenmeester (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000363896
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

De raven van de Tower of London mogen nooit verdwijnen

Een van de vele legendes over de raven zegt dat als er niet minstens zes raven binnen de Tower wonen, de Tower én de monarchie zullen vallen. Maar raven zijn intelligente vogels, die zich niet laten niet dwingen. Ze moeten het zo prettig hebben, dat ze wíllen blijven.

Christopher Skaife is een van de 37 Yeoman Warders van de Tower of London. Hij is als enige de Ravenmaster. Het is zijn taak om te zorgen dat de raven het naar hun zin hebben, en dat is een dagtaak. Ze worden gevoed met noten, bessen, muizen, ratten, kippen en in bloed gedrenkte biscuitjes. Skaife aait ze over hun snavel, krabbelt ze in hun nekveren en praat met ze. Iedere avond fluit hij een speciale melodie die de raven zegt dat het bedtijd is. Ze vliegen naar de ruime kooien waarin ze de nacht doorbrengen, beschermd tegen roofdieren zoals vossen.

De ravenmeester getuigt van de innige en inspirerende vriendschap tussen de raven en hun meester. Skaife vertelt over het gedrag van de vogels, de pikorde, hun kuren en de trucjes die ze met je uithalen. Het resultaat is een meeslepend verhaal dat je zal verrassen en betoveren, en dat laat zien wie de echte bewakers zijn van de Tower.

Meer informatie
Isbn 9789000363896
Titel De ravenmeester (e-boek)
Subtitel Mijn leven met de raven van de Tower of London
Auteur's Christopher Skaife
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2018-10-23
Nur code 320
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 208.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De ravenmeester (e-boek)