Een nieuwe aarde (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789020208634
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Eckhart Tolle heeft in 'Een nieuwe aarde' een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn.

Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat 'Een nieuwe aarde' in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers 'De kracht van het nu', wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Meer informatie
Isbn 9789020208634
Titel Een nieuwe aarde (e-boek)
Subtitel de uitdaging van deze tijd
Auteur's Eckhart Tolle, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij VBK Media
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitgifte datum 2012-12-06
Nur code 720
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 240.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Een nieuwe aarde (e-boek)