Ongetemde wijsheid (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789020216066
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Ongetemde wijsheid, levenslessen van krachtige en wijze vrouwen, godinnen en mystici van Mirabai Starr is een ode aan vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit. Door de eeuwen heen zijn er altijd intellectuele en wijze vrouwen geweest met een belangrijke boodschap. Vaak werden ze, in een door mannen gedomineerde wereld, niet gehoord. Wie kent de 12e-eeuwse mystica Hildegard von Bingen, de Indiase dichteres Mirabai, of de Moslimheilige Rabia Basri?

Aan de hand van de levens van inspirerende en mystieke vrouwen uit heden en verleden laat Mirabai Starr in dit boek zien wat vrouwelijke spiritualiteit is en wat de grote teksten van onder andere de Tao te Ching, de Koran en de Bijbel vanuit een vrouwelijk perspectief aan rijkdom te bieden hebben. Mirabai Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft. Een boek voor vrouwen die de mystieke essentie van alle religies en andere wijsheidstradities liefhebben.

Ongetemde wijsheid is een lijfboek: Mirabai Starr verzamelde de wijsheden van vrouwelijke mystici als tegengif voor de verstoorde balans in de wereld. De verhalen van godinnen, mystici en de auteur zelf inspireren je als lezer om je vrouwelijke spiritualiteit te omarmen - ongeacht je gender. Over meditatie, jezelf openstellen, instorten, schuilen, co-cre?ren en meer.

Meer informatie
Isbn 9789020216066
Titel Ongetemde wijsheid (e-boek)
Subtitel Levenslessen van krachtige en wijze vrouwen, godinnen en mystici
Auteur's Mirabai Starr, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij VBK Media
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitgifte datum 2019-10-25
Nur code 728
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 211.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ongetemde wijsheid (e-boek)