Leven met wind mee (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789021572666
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99
Links
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99

?Dramaloosheid? ? zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ?Leven met wind mee? laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met ??n simpele gewoonte die alles verandert.
Na zijn succesvolle debuut ?Steeds leuker? gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.
Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.
Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ?Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.?

Meer informatie
Isbn 9789021572666
Titel Leven met wind mee (e-boek)
Subtitel Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd
Auteur's Jelle Hermus, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij VBK Media
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitgifte datum 2019-06-10
Nur code 770
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 167.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leven met wind mee (e-boek)