Krabbelman (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789024585250
Afgeprijsd € 8,95 Consumentenprijs € 9,99
Links
Afgeprijsd € 8,95 Consumentenprijs € 9,99

Krabbelman is het eerste verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D?Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.

Nadat Richard een ster heeft verschoven in een laatste wanhopige poging om eens en voor altijd de wereld van de levenden en de doden van elkaar te scheiden, leven hij en Kahlan eindelijk in vrede. Maar hoewel veel hetzelfde lijkt, beginnen ze te twijfelen of dat wel zo is. Met de sterren op een andere plek aan de hemel lijkt hun wereld ineens niet zo herkenbaar meer.

Als vervolgens Shale, een mysterieuze vrouw uit de Noordelijke Woestenij, arriveert bij een groot banket ter ere van het einde van de duizendjarige oorlog en waarschuwt voor een nieuwe dreiging uit onbekende hoek, komen Richard en Kahlan er tot hun schrik achter dat deze vreemde nieuwe vijand een bedreiging is zoals ze die nog nooit zijn tegengekomen.

De enige manier om hun wereld te redden, om hun magie voor de wereld veilig te stellen, is door kinderen te krijgen. Zolang zij aan het einde van hun lijn staan, zowel die van Huis Rahl als de lijn van Biechtmoeders, zal ook de wereld aan het einde van haar bestaan staan...

Meer informatie
Isbn 9789024585250
Titel Krabbelman (e-boek)
Auteur's Terry Goodkind
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Imprint Luitingh Sijthoff Fantasy
Uitgifte datum 2019-10-21
Nur code 334
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 102.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krabbelman (e-boek)