Laat het morgen mooi weer zijn (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789029567978
Afgeprijsd € 7,25 Consumentenprijs € 7,49
Links
Afgeprijsd € 7,25 Consumentenprijs € 7,49
A Is iemand beseft dat schepen achter je verbranden de gebeurtenissen uit het verleden niet ongedaan maakt, is het Malik Ben. Hij is een heelkundige, een authenticiteitsheler, die in zijn praktijk probeert vastgelopen carri makers hun ziel terug te geven. Maar waarom besluit hij op de dag dat hij honderdveertig kilo weegt zijn naam uit de Gouden Gids te laten verwijderen en zijn praktijk te sluiten?
Het voornemen brengt een spoor van herinneringen in hem boven. Herinneringen vooral aan zijn ontmoeting tijdens een cruise met de geheimzinnige Spaanse Carmen Lopez de La Madrid, oud-strijdster onder de republikeinen, bannelinge en bezitster van drie Luis Vuitton-tassen.
Wat niet meer moest zijn dan een reis om de tragedie in de familie te verwerken, werd een grandioze cruise waarop hij zijn eigen ziel en die van anderen leerde kennen. Waarom verlieten zijn ouders hun geliefde vaderland? Wat verdreef de Spaanse uit haar geboortedorp? En wat moest Malik eigenlijk met zijn eigen leven aanvangen?
Abdelkader Benali (1975) schrijft romans, verhalen en po e maar ook toneelen journalistiek werk. Voor zijn roman De langverwachte werd hij onderscheiden met de Libris Literatuurprijs 2003. In 2006 verscheen bij De Arbeiderspers zijn nieuwste roman, Feldman en ik.
Laat het morgen mooi weer zijn is zo'n zeldzaam boek waarbij verstand en gevoel eendrachtig in dezelfde richting wijzen: dit is mooi. - Vrij Nederland
Dus ja, het mag duidelijk zijn. Benali behoort zonder meer tot de grote Nederlandse auteurs. - Het Financieele Dagblad
Een onderhoudende roman een filosofie van het vreemdeling zijn, het zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Een met vaart geschreven boek dat tot nadenken stemt. - AD Magazine
Meer informatie
Isbn 9789029567978
Titel Laat het morgen mooi weer zijn (e-boek)
Auteur's Abdelkader Benali
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Imprint De Arbeiderspers
Uitgifte datum 2011-07-07
Nur code 301
Taal Nederlands
Uitgave Heruitgave
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laat het morgen mooi weer zijn (e-boek)