Een meisje van honderd (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789029585163
Afgeprijsd € 7,25 Consumentenprijs € 7,49
Links
Afgeprijsd € 7,25 Consumentenprijs € 7,49
Een meisje van honderd vertelt het levensverhaal van Moemie, een meisje dat dingen ziet die anderen ontgaan. Dat is haar gave en haar noodlot. Moemie verliest haar ouders en familie door de rituele zelfmoord van het vorstenhuis op Bali in 1906. De rest van haar leven is ze op zoek naar iets of iemand die het gemis van haar verwanten kan opvullen. Ze wordt opgenomen in een gezin dat haar helderziendheid nodig heeft om geesten uit hun huis te verjagen.

Moemie en de nazaten van de adoptiefamilie worden gevolgd in heden en verleden in een caleidoscopisch verteld familie-epos.

Dit rijke boek voert de lezer langs honderd jaar geschiedenis: van het koloniale verleden, wereldoorlogen, Japanse gevangenenkampen en het onafhankelijke Indonesi? tot aan de skypende Indische oma's in het heden.
Een boek vol meeslepende passages waarin je de geur van de bloemen in de tuin kunt ruiken, bevolkt door personages die je onmiddelijk dierbaar worden. Marion Bloem vertelt door hun ogen het verhaal van de twintigste eeuw.
Meer informatie
Isbn 9789029585163
Titel Een meisje van honderd (e-boek)
Auteur's Marion Bloem
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Imprint De Arbeiderspers
Uitgifte datum 2012-08-31
Nur code 301
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 424.00
Uitgave 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Een meisje van honderd (e-boek)