De schildersdochter (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789029724456
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
De historische roman ?De schildersdochter? van Julie Klassen draait om een knappe jongedame, twee broers, een miniatuurportret en een allesbepalende keuze.

Sophie Dupont assisteert haar vader bij zijn werk als portretschilder; haar eigen werk houdt ze verborgen. In haar vrije uren wandelt ze langs de kliffen bij de kust van Devon waar zich vele schilders en dichters ophouden. Op een van die wandelingen ontmoet ze de knappe Wesley Overtree, de eerste man die haar vertelt hoe mooi ze is.

Kapitein Stephen Overtree is gewend om voor alle ellende op te draaien die zijn broer veroorzaakt. Ook dit keer heeft Wesley zich aardig in de nesten gewerkt. Hij heeft een meisje zwanger gemaakt en is met de noorderzon naar Itali? vertrokken, op zoek naar een nieuwe muze. Om miss Dupont te behoeden voor een schandaal besluit Stephen haar een huwelijksaanzoek te doen. Sophie accepteert dit, maar krijgt ze daar geen spijt van als Wesley terugkeert?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama?s van Jane Austen en de zusjes Br?nte.
Meer informatie
Isbn 9789029724456
Titel De schildersdochter (e-boek)
Auteur's Julie Klassen, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij VBK Media
Imprint KokBoekencentrum Fictie
Uitgifte datum 2016-01-06
Nur code 342
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 396.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De schildersdochter (e-boek)