De energiesnelweg (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789081754927
€ 9,99
Links
€ 9,99
Revolutionair
Na de ontwikkeling van de elektronische snelweg tekent zich aan de horizon een nieuwe, zeer ingrijpende omwenteling af: de ontginning van de Energiesnelweg. De Energiesnelweg staat voor de ongekende mogelijkheden van een allesverbindend energieveld in combinatie met gedachtekracht. Vanuit deze energie is alles te cre?ren en be?nvloeden. De Energiesnelweg biedt zicht op een prettig en gezond leven en een prachtige toekomst voor onze aarde en voor de mens.

De wetenschap is schoorvoetend bezig om de Energiesnelweg toegankelijk te maken. Jij kunt echter vandaag al profiteren van enkele eenvoudige principes van de Energiesnelweg die je helpen op weg naar succes en geluk.

Ruud Hanou (1958) is communicatieadviseur en copywriter. Hij adviseert tientallen bedrijven en overheden op het gebied van communicatie. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de ICT en vervolgens 11 jaar bij een reclamebureau startte hij in 2004 zijn eigen onderneming ruudhanou.com.

Ruud Hanou is van jongs af aan ge?nteresseerd in zaken die buiten de reguliere terreinen van de wetenschap liggen. Hij besloot de kennis opgedaan uit tientallen boeken te vertalen naar deze eenvoudige gids. Daarmee hoopt hij lezers bewust te maken van hun eigen kracht en van een nieuwe ontwikkeling naar schone en superieure processen.

Meer informatie op www.energiesnelweg.nl
Meer informatie
Isbn 9789081754927
Titel De energiesnelweg (e-boek)
Subtitel naar een gezond en prettig leven
Auteur's Ruud Hanou
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Piramidions
Uitgifte datum 2011-08-08
Nur code 725
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 150.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De energiesnelweg (e-boek)