Boek voor MANNEN. | heb het lef om echte keuzes te maken | daar wordt je vrouw ook gelukkig van (Bookshelf e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789081974318
Afgeprijsd € 4,75 Consumentenprijs € 4,95
Links
Afgeprijsd € 4,75 Consumentenprijs € 4,95
- Hoe weet jij zeker dat je alles uit het leven haalt wat erin zit? - Hoe zorg jij voor meer passie en meer plezier in jouw relatie? - Hoe is het met jouw balans tussen werk en priv?? `Dit boek is ??n grote bevestiging van wat ik altijd al voelde over mijn ``man zijn. Eug?ne Roorda, ondernemer en columnist BNR Nieuwsradio `Eelco Smit begrijpt waarom mannen ballen hebben - en dat ze daar wat mee moeten. Patrick Kicken, DJ Radio Veronica en bewustzijnsexpert `Luister niet naar je vrouw, maar naar Eelco Smit. Die heeft echt het beste met je voor. Dominique Haijtema, journalist en auteur Of je nu 25 of 45, werknemer of ondernemer bent, iedere man kan meer daadkracht, avontuur en plezier in zijn leven gebruiken. Als je het verschil wilt maken in je leven en je niet wilt neerleggen bij uitstelgedrag, sleur en gepolder dan is dit het boek voor jou. De enige manier om je goed te voelen als man is het nastreven van zinvolle doelen en het maken van echte keuzes. Pas als er een beroep wordt gedaan op je creativiteit kun je lef tonen en laten zien wie je echt bent. Alleen als je jezelf kunt zijn ben je in vrijheid verbonden met de mensen om je heen. Daar word niet alleen jij, maar je hele omgeving gelukkiger van. - Wat zijn de concrete doelen in jouw leven? - Wanneer heb jij voor het laatst een belangrijke bewuste keuze gemaakt? - Hoe is jouw balans tussen persoonlijk geluk en zakelijk succes? Boek voor MANNEN is speciaal geschreven voor alle mannen die hun persoonlijke ambities waar willen maken en zo het maximale uit zichzelf willen halen. Het boek biedt je de concrete inzichten en tools om bewust ?n succesvol je eigen leven te leiden als man. Over de auteur Eelco Smit is econoom de Life & Business Coach van zowel succesvolle ondernemers, artiesten en sporters als mensen die helemaal aan het begin van hun loopbaan staan. Smit maakte eerder carri?re als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance in Amsterdam en als commodity broker in Londen. Sinds 2004 heeft hij als coach honderden mensen geholpen hun doelen te stellen, keuzes te maken en hun ambities te realiseren. In 2008 verscheen zijn boek `De Regels van het Spelletje. Smit is bekend van BNR Nieuwsradio, Quote, nrcnext, Elsevier, Quest, CANVAS en VPRO Televisie. `Een how-to boek voor bewust ?n succesvol leven, maar dan grappig. Robert Vuijsje, auteur van de bestseller `Alleen maar nette mensen over `De Regels van het Spelletje `Smit weet een brug te slaan tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven. En dat er tussendoor gelachen mag worden is een verademing. Het Financieele Dagblad Inzicht Actie Oogsten Media www.eelcosmit.nl
Meer informatie
Isbn B9789081974318
Titel Boek voor MANNEN. | heb het lef om echte keuzes te maken | daar wordt je vrouw ook gelukkig van (Bookshelf e-boek)
Subtitel heb het lef om echte keuzes te maken | daar wordt je vrouw ook gelukkig van
Auteur's Eelco Smit
Bindwijze Bookshelf
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Imprint Inzicht Actie Oogsten Media
Uitgifte datum 2012-11-06
Nur code 801
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 167.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boek voor MANNEN. | heb het lef om echte keuzes te maken | daar wordt je vrouw ook gelukkig van (Bookshelf e-boek)