Een zomer aan zee (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789402307313
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts? Wat wil je nog meer?

Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland.

Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emily?s assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat z?j en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter? Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch??


De pers over Een zomer aan zee

?Een verrukkelijk boek.? Sunday Express

?Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek? Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.? The Lady

Meer informatie
Isbn 9789402307313
Titel Een zomer aan zee (e-boek)
Subtitel Kan een vakantieliefde de ware zijn?
Auteur's Katie Fforde
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Meulenhoff Boekerij B.V.
Imprint Boekerij
Uitgifte datum 2017-01-23
Nur code 302
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 257.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Een zomer aan zee (e-boek)