Boeddhisme (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789402310115
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99
Links
Afgeprijsd € 11,75 Consumentenprijs € 11,99

Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur

Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme ? het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten

In deze tijd waarin iedereen op zoek is naar zingeving ? of dat nu bijvoorbeeld mindfulness is, zen of yoga ?, is er ??n godsdienst die het bestuderen meer dan waard is: het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld.

Kenner Sjoerd de Vries voert in Boeddhisme, een heldere inleiding de lezer op toegankelijke wijze in in de filosofische en culturele achter?gronden, geschiedenis en de talloze gebruiken van deze levens?overtuiging. Wie zich onder andere afvraagt wat karma is of nirvana, waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij re?ncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in Boeddhisme de antwoorden vinden.

Er wordt weleens gezegd dat alle wijsheid uit het oosten komt. Wie Boeddhisme, deze veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur, heeft gelezen kan dat alleen maar beamen.

Meer informatie
Isbn 9789402310115
Titel Boeddhisme (e-boek)
Subtitel Een heldere inleiding
Auteur's Sjoerd Vries
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Meulenhoff Boekerij B.V.
Imprint J.M. Meulenhoff
Uitgifte datum 2017-10-18
Nur code 718
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 128.00
Uitgave 9
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boeddhisme (e-boek)